Incalzim cuptorul 180°C.
Amestecati 250g faina cu cacao,praful de copt si zaharul.
Intr-un castronel amestecati ouale intregi cu laptele si uleiul de floarea soarelui, adaugati amestecul de faina si restul ingredientelor, cernand totul si amestecand totodata, pt a nu forma cocoloase. Adaugam ciocolata rasa, amestecand cu o lingura de lemn.
Compozitia obtinuta o turnam in forme de muffins unse cu unt si tapetate cu faina (vor iesii 10-12 bucati), le asezam intr-o tava si introducem in cuptorul cald timp de 30 minute. Lasam muffins in tava pana la racire, pudram cu zahar si servim.
Sunt ideale pt o pauza dulce, sau dimineata alaturi de un capucino!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii