Se amestecă făina integrală, făina de mălai, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol. În alt bol se amestecă ouăle, uleiul, mierea, limoncello și coaja de lămâie. Se amestecă cele 2 compoziții și se adaugă afinele. Se pregătește tava de muffins și fie se unge cu unt sau ulei, fie se pun în ea forme de hârtie speciale pentru muffins. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade C (foc mediu). Se pune compoziția în tava pregătită, se presară deasupra zahărul granulat și se dă tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se scoate tava din cuptor și se scot muffinșii pe un suport de răcit.
Poftă bună!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii