Laptele, oul si uleiul se amesteca si se bat cu telul. Apoi se adauga la amestecul de ingrediente solide: faina, praf de copt, bicarbonat, zahar si gem de afine. Se amesteca toate pana se formeaza un aluat lipicios, usor gumos.
Se pune aluatul in formele de hartie. Atentie acestea se vor umple doar o treime, maxim pe jumatate, altfel vor da pe afara.
Se dau la cuptor la o temperatura medie timp de 20 min.
Pofta buna!
Observatie: cu aceste cantitati ies aproximativ 25-30 de muffins. Pentru mai multe briose trebuie doar dublate cantitatile.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii