Se aprinde cuptorul si se fixeaza la 180 de grade Celsius.Ouale intregi, zaharul si zaharul vanilat se pun intr-un bol. Se mixeaza cu mixerul pe viteza mare pana ce ouale spumeaza si se formeaza o crema destul de consistenta (vreo 5 minute). Se adauga uleiul in fir subtire (ca la maioneza) si se mixeaza in continuare pana ce se incorporeaza complet. Se adauga faina – mai intai 1 cana si jumatate, daca mai e nevoie se mai adauga 1 – 2 linguri - si praful de copt, apoi adausurile, daca doriti, eu am adaugat ciocolata bucatele si coaja de portocale confiata. Se amesteca compozitia, care trebuie sa fie ceva mai consistenta decat un pandispan, cam de vascozitatea unui chec .Se imparte compozitia in mod egal in gaurile unei tavi pentru muffins (sau in forme individuale), de preferat sa folositi hartii speciale pentru muffins sau, daca nu aveti, ungeti formele cu unt si presarati cu faina.Se da tava la copt in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, cam pentru 25 de minute. Briosele trebuie sa fie crescute si aurii iar mijlocul sa fie bine copt (testul cu scobitoarea e cel mai relevant).
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii