Intr-un bol se amesteca fainurile cu cascavalul si porumbul.
In alt bol amestecam ouale cu lapte si unt topit. La compozitia de oua seadauga treptat din compozitia fainii pina optinem un aluat omogen fara cocoloase,adaugam putina sare, piper si piper de chile macinat.
In tavite de muffin unse cu putin unt se toarna din compozitie pina la trei sferturi din capacitate ca sa aiba unde sa creasca. Se coc la 190 de grade-cuptorul incalzit dinainte - aproape 12 minute sau pina se rumenesc usor.
Sint bune de mincat in aceeasi zi, daca le pastrati pentru a doua zi trebuie incalzite.
Sint minunate pentru gustarea de dimineata pentru sfarsit de saptamina sau la un picnic.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii