Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga, ouale, iaurtul, sarea, piperul, patrunjelul si branza sparta cu degetele, le amestecam, le punem in fomele de copt. Le coacem in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 30 de minute.
Cand sunt gata se lasa sa se raceasca si se pot servi ca atare, sau se pot servi alaturi sau cu piureul de cartofi.
Pofta mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii