Muffin crocant cu mere si unt de arahide

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Muffin crocant cu mere si unt de arahide

Ingrediente

  • 1 cana faina alba
  • 1 cana faina integrala
  • 1/4 cana zahar brun(daca se poate din trestie de zahar)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 ligurita sare
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 1/4 cana ulei
  • 1 mar
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2 linguri unt de arahide
  • 1 lingura zahar brun

Mod de preparare

Se amesteca primele 5 ingrediente intr-un bol.Amestecati ouale,laptele si uleiul si turnati peste faina.Adaugati marul razuit.Veti obtine un aluat cleios.

Cu ajutorul unei linguri,impartim compozitia in 12 forme de muffin.Amestecam restul ingredientelor,adica fulgii de ovaz,untul de arahide si zaharul brun si repartizam in mod egal pe muffinuri apasand usor ca sa intre putin in aluat si sa nu se desprinda la coacere.

Se coc la cuptor 20-25min la 180C sau pana devin aurii.

Reteta este una pentru persoanele care sufera de diabet,

dar nu numai.Copii de asemenea o adora mai ales daca pentru ei o facem in forme de mini muffinuri

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise