Incorporam ingredientele in ordinea prezentata in masina de facut paine la programul de framantare si dospire.
Dupa ce masina a terminat programul, scot aluatul pe planseta, mai framant 5 minute ,apoi impart in 40 de bile. Modelez mucenicii pe care-i asez in tava unsa,ung cu ulei si las sa creasca 20 de minute. (ca in imagine)Dau la cuptorul incins in prealabil, pentru 25 de minute(sa se rumeneasca usor)
Dupa ce scot tava din cuptor,las 2-3 minute apoi trec fiecare mucenic prin sirop.Imediat ung mucenicii cu miere de albine si-i trec prin nuca macinata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii