Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa.
Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor dragi.
Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat.
Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline.
Cureti usturoiul si il tai in bucati.
Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto, asezi felii de rosii si cele de bacon.
Impletesti cu grija si fixezi cu o scobitoare.
Asezi muschiuletii intr-o tava unsa cu ulei, adaugi apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 1 ora.
Indepartezi hartia, ridici tava mai sus, stropesti carnea cu sosul din tava si mai lasi inca 45 de minute la foc mic. Daca este nevoie pe parcurs mai adaugi apa.
Servesti imediat ( dar merge si rece) cu garnitura preferata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii