Painea se taie felii subtiri si se inlatura coaja.Mozzarella se taie felii si daca lasa prea multa apa se pune 2 3 minute pe un servetel.Intre 2 felii de paine se pune o felie de mozarella,iar marginile sandvisului se trec prin lapte apoi prin faina in asa fel incat sa se lipeasca.
Ouale se bat cu putina sare si cu verdeata tocata marunta.Sandvisul se trece pe ambele parti prin ou si se prajeste in ulei.Se invarte pe ambele parti si se scoate pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces.
Se servesc calde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii