Scurgem bine uleiul din conservele de ton.
Scurgem bine uleiul din conservele de ton si le punem intr-un vas mai inalt, impreuna cu toate celelalte ingrediente.
Cu un mixer vertical, le maruntim si amestecam pe toate, pina se omogenizeaza.
Si...GATA !
Urmeaza sa punem pe felii de lamaie sau felii de paine, pasta obtinuta.
Se orneaza dupa cum place fiecaruia, rapid, cu ce aveti la indemana sau se pune mousse-ul in boluri mici.
Eu am taiat paine cu ajutorul unei forme de prajitura, in forma de stea si le-am prajit putin. Apoi am pus mousse-ul pe paine si am ornat cu lamaie si rondele de masline negre.
Alte felii de bagheta le-am prajit , am pus mousse-ul intr-un posh si am ornat bagheta prajita.
Eu zic sa va apucati de munca si sa incercati cat e de bun! Se face atat de simplu....
Pofta mare sa aveti !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii