Mousse de cafea cu frisca

Reteta de mousse de cafea cu frisca. Mousse de cafea cu frisca reteta simpla. Retete de mousse de cafea. Retete de mousse. Retete de desert rapid.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mousse de cafea cu frisca

Ingrediente

  • 600 ml frişcă lichidă
  • 200 g ciocolată amăruie
  • 1 lingură cacao
  • 2 linguri Orzo ( cafea solubilă din orz)
  • 1 lingură zahăr brun

Mod de preparare

Reteta de mousse de cafea cu frisca este simplu si usor de preparat. Este un desert absolut delicios, cremos si aromat.

Frisca lichida, ciocolata rupta în bucatele, cacaoa si cafeaua se pun la foc mic până ce totul s-a topit si omogenizat.

Se rsceşte putin, apoi se da crema la congelator pentru 20 de minute. Apoi se scoate si se mixeaza cateva minute, se da din nou la congelator pentru inca 20 de minute. Se mixeaza din nou pâna se obtine o crema densa.

Se serveste ca atare sau cu frisca ai ciocolata rasa.

Asta a fost toata reteta de mousse de cafea cu frisca. Simplu, nu-i asa? Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise