1) Curãtã si spalã bine cãpsunile în apã rece cu putinã sare groasã.
Pãstreazã câteva pt. decor iar restul se taie bucãti mici care se reduc la piure cu blenderul.
2) Foile de gelatinã se pregãtesc conform instructiunilor de pe plic.
3)Amestecã laptele, laptele condensat cu cãpsunile si gelatina topitã.
Adaugã si smântâna bãtutã friscã si amestecã bine.
4) Toarnã în cupe, decoreazã dupã plac si dã la rece.
Delicios ca desert pt. sezon dar si ca cremã pt. torturi.
Poftã bunã!
www.cozinhaderamona.blogspot.com
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii