MORCOVI GLAZURATI CU MIERE

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1lb morcovi curatati de coaja
  • -1 lingura de miere
  • -1 lingura de unt
  • -1/4 lingurita coriandru
  • -sare

Mod de preparare

Se taie morcovi pe lung si in jumatati. Intr-o tigaie se gatesc morcovi cu o cupa de apa ptr 8-10 minute. Se scurg.

Se adauga 2 linguri de apa,mierea,untul si corinadru si se amesteca bine pina se combina. Se pune la foc mic si se lasa pina sunt morcovi glazurati. Se sareaza dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise