Cureti ardeii,scoti miezul la gulii,tai dovlegelul in jumatate si scoti miezul.Se spala toate legumele si se scurg.Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei,iar cand e aproape gata pui ciupercile tocate marunt.
Adaugi orezul si dupa 5 min dai deoparte.Toata compozitia o amesteci cu ouale,verdeata tocata marunt,sare,piper,cimbru,boia dupa gust.
Se spala frunzele de vita de vie,se oparesc in apa clocotita cu sare si se umplu cu amestecul obtinut.Ce ramane umpli celelalte legume.Le acoperi cu capacele din rosii.
Restul rosiilor se toaca marunt si se pun pe fundul unei oale mai mari,peste care se aseaza legumele si sarmalutele.
Bulionul se desface in 2 pahare de apa se pune in oala si se da la cuptor 50 min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii