Mix de legume umplute

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ardei grasi
  • 4 gulii
  • 10 frunze de vita de vie
  • 1 dovlegel
  • 300 gr ciuperci
  • 250 gr orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • marar
  • patrunjel
  • bulion
  • 2 oua
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Cureti ardeii,scoti miezul la gulii,tai dovlegelul in jumatate si scoti miezul.Se spala toate legumele si se scurg.Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei,iar cand e aproape gata pui ciupercile tocate marunt.

Adaugi orezul si dupa 5 min dai deoparte.Toata compozitia o amesteci cu ouale,verdeata tocata marunt,sare,piper,cimbru,boia dupa gust.

Se spala frunzele de vita de vie,se oparesc in apa clocotita cu sare si se umplu cu amestecul obtinut.Ce ramane umpli celelalte legume.Le acoperi cu capacele din rosii.

Restul rosiilor se toaca marunt si se pun pe fundul unei oale mai mari,peste care se aseaza legumele si sarmalutele.

Bulionul se desface in 2 pahare de apa se pune in oala si se da la cuptor 50 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise