Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate.
1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte: moale, pufos, elastic fara a se lipi de degete.
2. Coca rezultata o lasam la dospit...apoi realizam purcelusii ca pe placințele,doar că le umplem cu bucatele de carnat, dupa care le atașăm urechiușe ( triunghiuri mici din aluat), codițe și ochișori din cuișoare aromate sau boabe de piper.
3. După ce am modelat purcelusii, se ung cu ou batut ( ca pe paine), se presara seminte de mac sau susan si se baga in cuptorul incins ( 180 grade) pentru aproximativ 30 de minute.
4. Dupa ce s-au copt, se ung cu o pensulă muiată într-un amestec format din: o lingura ulei, o lingura zahar si 3-4 linguri de apa) si se acopera pentru 10 minute cu un prosop. In timpul acesta se vor racori, respectiv aburi si vor fi numai buni de consumat.
Simplu, gustos și aspectuos!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii