1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei.
2. Roşiile şi ardeii se tau cubuleţe, apoi adăugaţi-le peste ceapă. Se lasă la foc, 5 minute. Ouăle se bat împreună cu brânza într-un castron.
3. Se adaugă pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt, se pune sare şi piper. Apoi toarnă compoziţia peste legumele călite din tigaie.
4. Se lasă aprox., 3 minute pe foc.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii