Se curata pestele de oase si piele (eu am folosit macrou fiert, dar e mai bun cu cel afumat), se paseaza, se adauga branza, patrunjelul tocat, uleiul, hreanul, zeama de lamaie, condimentele si se mixeaza bine pana se obtine un pate.
Gustati preparatul si adaugati hrean si condimente pana obtineti gustul dorit. Se foloseste un pahar de sampanie sau de inghetata si se decupeaza 4 cercuri de paine. Se unge fiecare bucata cu un strat generos de pate si se aseaza una peste alta. Se decoreaza cu maioneza si gogosari in otet sau cu orice altceva va doriti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii