1.Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca.0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
2.Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei apoi se curata de pielita si cotoare,se taie fasii.
3.Pe fiecare bucata de piept se aseaza cate o feliuta de cascaval,deasupra lui se aseaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori.
Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii