1.Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca.0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
2.Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei apoi se curata de pielita si cotoare,se taie fasii.
3.Pe fiecare bucata de piept se aseaza cate o feliuta de cascaval,deasupra lui se aseaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori.
Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii