Am pregatit pandispanul asa: galbenusurile le-am batut cu zaharul pana au devenit crema,am incorporat usor faina amestecand cu atentie,iar la sfarsit am adaugat albusurile frumos crescute(mixate)
Am tapetat tava cu unt si faina,am introdus in cuptorul cald 180°C timp de 25 minute
Dupa racire am taiat cercuri cu ajutorul unui inel de metal,si am pregatit siropul: am caramelizat zaharul. Am stins cu apa ,iar spre sfarsit am adaugat lichiorul(pt copii nu folositi);am insiropat blatul pe care l-am taiat in prealabil pe jumatate si am umplut cu mousse pregatit asa:
Ciocolata am topit-o in baie de aburi,dar la rece,am adaugat-o peste ouale amestecate cu zaharul,iar la sfarsit frisca mixata bine;
Am asamblat tortuletul,l-am decorat dupa imaginatia mea si....pofta buna ,este un desert deosebit de gustos si aratos!!!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii