Aşadar facem aluatul de tarte sărate, îl întindem în tăvăluţe (eu am folosit dina celea ondulate , pentru savarine) şi coacem 15 minute.
Separat călim ceapa în ulei de măsline, adăugăm kaiserul (tăiat în bucăţele potrivite) şi lăsăm pe foc mic cam 10 minute. Adăugăm apoi 2 linguri bulion şi o ceşcuţă de apă şi lăsăm pe foc mic, până scade. Punem această compoziţie din carne peste mini-tartele coapte şi dăm la cuptor pentru încă 10 minute. Apoi scoatem din cuptor ...radem caş deasupra sau caşcaval ) şi mai dăm la cuptor pentru maxim 5 minute.
(Off the record: Am folosit pentru o tură de minitarte (10 bucăţi) caş de vaci, iar pentru cealaltă tură caşcaval ras. Nouă ni s-au părut mult mai bune cele cu caş de vaci.)
Se consumă calde, reci...după preferinţe...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii