Aceste tarte in miniaturã sunt foarte apreciate, se gãsesc in toate cafenelele si supermarketurile.
De multe ori prefer sã le gãtesc acasã, sunt simple si rapide.
1)Într-un bol se amestecã zahãrul cu fãina si praful de copt.
Adaugã ouãle, coaja si sucul de portocalã.
2)Unge cu unt si tapeteazã cu zahãr formele de aluminiu sau speciale.
3)Toarnã compozitia, sã fie cam treisfert in fiecare formã ( in cuptor vor creste).
4)Dã la cuptor la 200ºC, cca. 25 min.
Se servesc cu multã scortisoarã, se pot lãsa in forme sau scoate.
Dulciurile tip "Queijadas" sau " Pastel de natas" se servesc cu multã scortisoarã.
Scortisoara " taie" din dulceata prãjituri, sa demonstrat cã o linguritã de scortisoara pudrã luatã zilnic, reduce zahãrul din sânge.
Poftã bunã!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii