Se amesteca sarea si faina intr-un castron. In alt castron, se bat cu mixerul, untul si zaharul, pana se omogenizeaza. Se incorporeaza galbenusul, coaja si esenta de lamaie. Se adauga peste amestecul de faina. Il acoperim cu folie si lasam la frigider pt cel putin 30 min. Pregatim cuptorul. Se pun in formele de mini-tarte, bulgarasi de aluat si se preseaza bine. Se inteapa peste tot si apoi se introduc in cuptor. Dupa ce s-au copt, se umplu cu o lingura de crema de lamaie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii