Mini-tarte cu capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 16 capsuni (16- numarul meu norocos la loto )
  • 4 linguri de zahar tos
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 30 g migdale
  • zdrobite

Mod de preparare

Desfacem aluatul in foietaj, il intindem pe masa (planseta) de lucru, si taiem cu mare arta, cu un cutit, mic , circular, 16 forme rotunde (16-nr meu norocos la loto, nu ?) cu diametrul ceva mai mare ca al capsunilor. Amestecam migdalele cu 2 linguri zahar tos si cu un picut de apa pana se formeaza o pasta. In tava de copt, punem hartie pergament, iar pe ea, asezam echidistant si apolitic, cele 16 forme rotunde de foietaj. Peste ele punem pasta de migdale, cu ajutorul careia lipim capsunile cu baza mare curatata de palariuta verde, si presuram pe ele zaharul tos, ramas. Dam la cuptor,( la mine au fost gata, evident in 16 minute ), apoi le scoatem, le pudram cu zaharul ornamental si gataaa! POFTA BUNA COPII !!!!!!, CUGETARE : Fa lucrurile usoare ca si cum ar fi grele si pe cele grele, ca si cum ar fi usoare. - B. GRACIAN

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise