1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri faina prin care se dau ruladele inainte de a le praji ,fulgii de porumb se macina
2. Se taie pieptul de pui ca pentru snitele
3. Se bate piptul ,se sareaza ,se pipereaza
4. Se presara cu marar
5. Se pun 2 sau 3 fisii de capia
6. Se presara cu cascaval ras si se ruleaza
7. Se da prin oul batut apoi prin fulgii de porumb maruntiti prin blender
8. Se prajesc la foc mic pe toate partile ,la sfarsit puneti pe un minut capacul ca sa se abureasca si in interior :D
9. Se pun pe o hartie ca sa absoarba grasimea
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii