Preparare: taiem cerculete mari foaia de tarta, eu am decupat cu un bol 6 cerculete. Asezam cerculetele intr-o tava de minitarte pensulata in prealabil cu unt. Separat intr-un bol amestecam oul cu smantana, cascavalul ras si verdeturile si condimentam cu sare si piper . In fiecare mini quiche pune cate 2 linguri din acest amestec .
Garnisim apoi in functie de preferinte, eu am facut cate 2 cu fructe de mare, 2 cu somon si 2 cu ciuperci si jambon .
Coacem la temperatura medie in cuptorul preincalzit, timp de 20-25 de minute, timpul poate varia in functie de cuptor. Se servesc caldute, eu am presarat peste patrunjel maruntit.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii