Se framanta din toate aceste ingrediente un aluat bine lucrat si care sa se poata intinde foarte usor.Merele curatate si date pe razatoare se pun intr-o cratita cu 300 gr zahar si se fierb impreuna 10 min.Se adauga 400 gr de dulceata de nuci verzi si 1 lingurita de scortisoara. Pentru pregatirea acestor placintele am folosit aparatul pentru placinte electric.
Se incinge aparatul.
Din aluatul intins foaie se decupeaza cercuri mai mari exact cat sa intre in interiorul fiecarei forme.
Adaugam umplutura si apoi deasupra asezam un capac exact pe masura.Inchidem forma si lasam pana cand se aprinde becul verde care ne indica faptul ca placintelele s-au copt.
Se scot si se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu zahar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii