Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru sau oregano si se aseaza feliile de sunca deasupra.
Se ruleaza dupa care se taie felii de aprox 2.0 cm. Se aseaza rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara cu cascaval si se da la cuptorul incins cca 10-15 minute. Cand sunt rumenite deasupra se pot pune la racit.
Sunt bune si calde, dar si reci.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii