Ciupercile proaspete se curata ,se spala si se toaca marunt,iar cele din borcan se spala si se toaca marunt.
Ceapa se spala,se curata,se toaca marunt si se calesc in ulei de masline dupa gust impreuna cu ciupercile tocate marunt.Se potriveste de sare,piper,cimbru.Dupa ce s-a racit compozitia se adauga oul,smantana si se amesteca usor pana se omogenizeaza.
Aluatul de foietaj se intinde si se presara umplutura,se ruleaza si se taie in bucati de cca 5-6 cm.
Bucatile obtinute se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru a se rumeni frumos.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii