Biscuitii se macina foarte fin si se amesteca cu cacao, zaharul pudra, apoi se toarna untul topit si laptele. Se amesteca foarte bine, apoi se tapeteaza formele de tarta. Se impart fructele de padure in mod egal si se pun in fiecare tarta.
Branza se mixeaza cu iaurtul si zaharul, adaugam esenta apoi ouale batute. Se imparte compozitia de branza la fiecare tarta si se toarna peste fructele de padure. Se coace in cuptor aproximativ 30 min. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii