Pentru inceput amestecam carnea tocata cu o lingura de ketchup si 1 lingura de mustar. Adaugam sare, praf de usturoi si piper dupa gust. Lasam carnea la frigider timp de 15 minute. Intre timp preparam cartofii prajiti. Taiem ceapa rondele, adaugam sare dupa gust si punem si 2 linguri de Otet. Amestecam si lasam deoparte. Indicat ar fi sa folositi maioneza de casa. Este mult mai gustoasa. Eu am preferat sa folosesc de data asta maioneza de la Heinz.
Taiem castravetii rondele si ardeiul feliute. Scoatem carnea tocata din frigider si formam 7 mini burgeri. Incingem o tigaie. Punem burgerii in tigaie si ii lasam timp de 3 minute pe fiecare parte. Ii ungem cu mustar pe 1 singura parte si ii intoarcem dupa 1 minut.Scoatem burgerii pe o farfurie si punem deasupra lor feliutele de cascaval.
Eu am luat chifle mari pentru ca nu am gasit mici. Le-am decupat cu paharul. Taiem mini chiflele la jumatate. le incalzim in tigaie. Ungem baza chiflelor cu maioneza. Adaugam cateva rondele de castraveti si cateva feliute de ardei.
Taiem rosia feliute subtiri. Adaugam cateva o feliuta de rosie la fiecare burger. punem cativa cartofi prajiti si adaugam si mini burgerul. Deasupra punem cateva rondele de ceapa. Punem capacul (chifla).
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii