Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem pe o farfurie si ii zdrobim cu o furculita.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

Ingrediente

  • 2 mini baghete
  • 2 cartofi medii
  • 4 catei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • cascaval afumat
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem pe o farfurie si ii zdrobim cu o furculita.

Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam usturoiul taiat bucati si putina apa si lasam 1-2 minute la calit.

Adaugam cartofii zdrobiti, punem sare si piper dupa gust si amestecam. Lasam la foc mic cateva minute continuand sa amestecam, dupa care inchidem focul.

Taiem partea de sus a mini baghetelor, le scoatem miezul, le punem cateva bucatele de unt in interior si le umplem cu cartofii amestecati cu usturoi.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute.

Dupa 10 minute le scoatem si presaram cascavalul dat prin razatoare.

Dam inapoi la cuptor si le mai lasam aprox 10 minute pana ce cascavalul este topit si usor rumenit.

Sunt usor crocante la exterior si moi si parfumate in interior. Sunt perfecte in orice moment al zilei, dar si de luat la pachet la scoala sau la serviciu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise