Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei.
Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei.
Adaugam smantana, ouale date prin razatoare, ceapa, marul tocat marunt.
Potrivim de sare si piper dupa gust, dam la rece cat pregatim ardeii.
Ardeii ii curatam de cotoare, seminte, ii spalam si ii lasam sa se scurga bine de apa.
Cu o lingurita ii umplem cu amestecul de branza si ii decoram sau nu dupa plac.
Eu am impartit compozitia de branza in 2 in care am adaugat masline.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii