Ideea pentru aceste aperitive a pornit de la un pachet de mini-felii de paine prajita. Se fac repede si usor, asa ca ma astept sa le incercati data viitoare cand se anunta musafiri.
Partea cea mai grea a retetei vine acum, asadar ochii mari! Amestecam branza cu cascavalul ras, mararul tocat si condimente. Condimente puneti mai putine la inceput, gustati si completati cu ce mai trebuie.
Tocati cat mai marunt patrunjelul si taiati ardeiul in cubulete mici-mici. Luati cate o feliuta de paine, puneti pe ea din crema de branza si dati-o usor prin verdeata, ardei sau migdalele macinate.
Pe cateva mini-felii puneti mai putina crema de branza, patrunjel si fasii de somon rulate.
Rosia se taie orizontal pana se poate desface ca o gura. Apoi i se pune o lingurita de crema de branza. Ca sa nu se rostogoleasca pe platou, puneti sub ea un strop de crema. Asezati dupa propria imaginatie.
Alte retete gustoase gasiti pe blogul Iria.ro.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii