Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia
subtire, cat muchia de cutit. Se tiae fasii lungi de 7 - 8 cm lungime si cat
doua degete latime. Se face o taietura in lung, la mijloc, prin care se
trece unul dintre capete, sa para ca o funda innodata. Se infierbinta ulei,
se pun pe rand minciunile, se intorc pe partea cealalta. Cind aluatul s-a
intarit, fara a fi prea rumene, se scot cu furculita. Se pudreaza cu zahar.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii