Ardeii copti se curata si se lasa putin la racit. Intre timp, intr-o tigaie adanca sau o craticioara potrivita in care se pune uleiul, se calesc 3-4 minute la foc potrivit ceapa tocata marunt si usturoiul taiat feliute subtiri. Se pune vegeta, sare si piper, dupa gust. Apoi se adauga pasta de tomate astfel incat mancarica sa iasa destul de rosie. Se lasa pe foc 2 minute amestecand din cand in cand. Se adauga putina apa, dupa care se pun ardeii copti taiati in feliute de 2 cm. Se amesteca totul si se mai pune apa cat sa acopere zarzavatul. Se lasa cam 10-15 minute. Cand este aproape gata se presara patrunjel tocat.
Se poate servi ca al doilea fel, ca aperitiv sau garnitura
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii