Orezul se fierbe si scurge. Pestele se prajeste in grasime, cu ceapa, gogosarul taiat cubulete si cu morcovul ras. Cind sint bine prajite se pune faina si se adauga apa si vegeta cit cuprinde, sa se formeze un sos. Se adauga usturoi si condimente, patrunjel si sare. Se adauga orezul si se amesteca impreuna, usor cu o lingura de lemn, ca sa nu se zdrobeasca. Se serveste cu muratura de orice fel. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii