Se alege fasole cit mai tinara si fara ate.
Se curata de virfuri si codite, se spala si repede se pune la fiert in putina apa clocotita cu sare, atit cit s-o acopere; cind este fiarta si bine scazuta se poate prepara in doua feluri:
1. Se adauga unt si smintina peste fasolea fiarta si scazuta si se serveste imediat.
2. O parte din smirrtiria se amesteca cu o faina, se toarna peste legume, se adauga putin unt si se da cuptor pina ce prinde o culoare frumoasa
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii