Intr-un wok,cu ulei de masline,se prajesc,pe rind,legumele si puiul.Pe masura ce se pajesc,se pun intr-un vas,pe servetel absorbant.Ordinea in care se prajesc este:usturoi,morcovi,dovlecei,ardei dulce,broccoli,ciuperci+porumb,pui+ardei iute.
Pe urma legumele(prajite)se amesteca(usor) cu puiul(prajit);se pune,apoi ghimbir,piper,soya sos(cele 2 feluri);peste aceasta compozitie se pune apa,cam pina la jumatatea compozitiei.Se fierbe totul,intre 5 si 10 minute(depinde cit dorim legumele de crocante;nu uitati ca in general mincarurile chinezesti sint crocante).Cind fierbe,mincarea,nu punem capac(sa nu se inmoaie mult legumele).
Dupa aceea se pune amidonul,dizolvat in putina apa rece;
dupa citeva clocote,se potriveste de sare,apoi se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte,presarat cu seminte de susan.Neaparat cu paste.
Cantitatea aceasa, e pt.8-10 persoane.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii