Taiem muschiuletul in patru parti egale, il batem cu ciocanelul de bucatarie. Taiem vinetele in feliute nici prea groase, nici prea subtiri si la fel facem si cu dovlecelul. Le punem la gratar, iar pe o parte si pe alta punem sare pentru gust. Asezam pe o tava o feliuta de vinete, una de dovlecel si una de carne si repetam. Punem patru rinduri deasupra, punem doua sau trei feliute de brinza si bagam la cuptor 50 de minute. Asezam pe o farfurie si turnam pe deasupra sosul brun. Decoram cu smintina. Pofta buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii