O bautura cremoasa si hranitoare, gata in 5 min cu care sa te rasfeti in loc de cafeaua de dimineata, cu cateva patrate de ciocolata alaturi sau pe post de "ciuguleala" intre mese.
Un pahar l-am pregatit cu frisca si altul fara, dupa gusturi si dorinte :) .
Daca vrei sa iti iasa o bautura mai densa, mai poti adauga o banana, dar mai intai foloseste una singura si vezi apoi cum iti convine consistenta.
Intr-un vas inalt, cilindric, pui laptele, banana decojita si taiata in patru, zaharul si mixezi cu mixerul vertical pana zapacesti banana de tot. Sau, mai simplu, pui totul in blender.
Servesti imediat, alaturi de ingredientele optionale. Vitaminizare placuta!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii