Incepem cu sorbetul:
Intr-un vas punem apa plata cu zaharul si le asezam pe flacara aragazului.
Lasam pe foc pana zaharul se topeste, dar sa nu dea in clocot.
Tragem siropul deoparte, adaugam sucul de lamaie si dam la congelator.
Din 30 in 30 de minute, cu ajutorul telului de la mixerul vertical amestecam in el, cam de vreo 4-5 ori.
Nu lasati sa treaca mai mult timp pentru ca se va congela prea tare si nu o sa mai reusiti sa mixati cu acel tel.
Milkshake-ul:
In vasul gradat punem ananasul cu mierea iar cu mixerul vertical il transformam in piure.
Punem laptele, inghetata si amestecam pana bautura devine spumoasa.
Adaugam praful de anason si dam pe functia turbo cateva secunde.
Curatam kiwi de coaja, il bagam in recipientul mic ce detine un cutit si ii dam drumul cateva secunde pana devine foarte fin.
Intr-un pahar punem milkshak-ul de ananas, peste piure de kiwi dar usor sa nu se amestece cu bautura, iar deasupra sorbet de lamaie ce il va face racoros.
O bunatate pregatita intr-un timp foarte scurt. Sa aveti pofta!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii