PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si uleiul.Se coace la foc potrivit intr o tava tapetata cu ulei si faina.
PENTRU CREMA:Se separa ouale,albusurile de galbenusuri.Laptele se pune la foc impreuna cu galbenusurile,zaharul,faina.Se amesteca cu telul pana se ingroase.Se lasa sa se racoreasca si se adauga margarina la temperetura camerei.Dupa ce s a racit de tot se pune zaharul vanilat.
Bezeaua: Albusurile ramase se bat spuma cu 9 linguri de zahar.Alte 9 linguri de zahar se ard si se adauga la bezea amestecand foarte repede alfel se intareste.
Asamblare prajitura: Se taie pandispanul pe lung in doua si se fac doua foi care se umplu cu crema. Bezeaua se pune deasupra.Dupa preferinta o puteti orna cu trandafirasi, margarete,nuca de cocos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii