Carnea se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si usturoi. Se pregateste caserola de marinare de la Food Saver. Se asaza carnea in ea, se toarna vinul, uleiul, cateva fire de usturoi verde, salvie. Se acopera cu capacul, se conecteaza la aparatul de vidat Food Saver, la care se ataseaza caserola pentru marinare rapida. Se roteste butonul spre inchis, apoi se deconecteaza. Vidata, carnea se marineaza repede, astfel ca in maxim jumatate de ora, putem gati carnea. Se da la rece caserola, timp in care pregatim garnitura.
Dovleceii se spala. Se taie rondele subtiri, se stropesc cu zeama de lamaie, se asezoneaza cu sare si piper. Se frig pe grill, la foc iute, apoi se scot si se asezoneaza cu marar verde tocat.
Se pregateste o salata de castraveti cu marar verde, asezonata cu lamaie si ulei de masline.
Caserola se scoate de la rece, se deschide rotind butonul spre deschis, apoi se scoate carnea pe un servet. Carnea se frige pe frill-ul incins.
Se toaca marunt cateva fire de ceapa si usturoi verde, cateva fire de marar. Iaurtul se amesteca cu sare, rondelele de verdeata si se adauga putin ulei de masline.
Carnea proaspat fripta se serveste cu garnitura de dovlecei, sos de iaurt rece si aromatizat si grisine.
Grozav preparat, carnea foarte aromata, si asta in timp foarte scurt, numai cu ajutorul caserolei de marinare in vid de la Food Saver.
Rapid, gustos si plin de arome!
Sa va fie de folos!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii