1.Mielul se inabusa intr-o cratita in care adaugam ulei, si cand e rumenit adaugam apa, lasandu-l sa fiarba
2.Cand mielul e fiert adaugam spanacul, care in prealabil a fost oparit.
3.Adaugam bulionul, zeama de lamaie, sarea sau delicatul si il mai lasam la foc aproximativ 5 minute,
4.Il introducem la cuptor pana este rumenit si pentru ca zeama sa scada.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii