Carnea se curata de pielite, se spala, se usuca cu un servet, dupa care se taie in bucatele mici;
Acestea se pun la inabusit in ulei, iar cand s-au rumenit, se adauga faina, se amesteca, dupa care se stinge cu bulion si apa lasandu-se la fiert;
Cand carnea este aproape fiarta, se agauga prazul taiat bucati de 3-4 cm si maslinele, dupa ce in prealabil le-am oparit cateva minute;
Se adauga sare, piper, nucsoara si se continua fieberea la foc mic, iar cu 10 minute inainte de a fi gata se pune la cuptor.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii