Într-o tigaie se căleşte ceapa, un pic, apoi se adaugă usturoiul zdrobit întreg(pui căţelul de usturoi pe blatul de lemn şi îi dai un pumn), carnea de miel şi rozmarinul.
Se lasă carnea să se călească un pic apoi se adugă vinul în două serii, câte jumătate de pahar.
Se sărează după gust.
Ouăle se bat cu sucul de lămâie.
Când carnea este fiartă se adaugă ouăle bătute cu sucul de lămâie şi se mai lasă pe foc pănă se cuagulează.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii