Se lasa carnea sa se marineze cca 30min., intr-un amestec de ulei cu usturoi si rozmarin.Se incalzeste cuptorul la 90 grade. Carnea se prajeste in ulei si se lasa sa se coaca la cuptor 40-60min. Apoi se tine la 60 grade,inca 30min.
Pentru sos, se stinge cu vin zeama din tigaia unde s-a prajit carnea; se lasa sa fiarba pana isi reduce volumul la jumatate. Se adauga supa de carne si se lasa sa dea in fiert. Se dizolva amidonul intr-o lingura cu apa rece, se adauga in sos si se amesteca incontinuu pana se leaga.Se adauga leurda tocata.Se ia de pe foc si se adauga bucatelele de unt.
Cartofii se curata, se taie felii si se prajesc in unt cca 20min., la foc mic.Se adauga rosiile taiate fasii si verdeata tocata; se mai prajeste putin si se sareaza dupa gust.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii