Miel arabesc cu orez si iaurt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 kg orez
  • 0.300 kg iaurt
  • de preferat de oaie
  • carne de miel ce ne-a ramas in frigider de la paste
  • pulpa
  • coasta
  • etc
  • 200 gr muguri de pin
  • sare
  • curry dupa gust.

Mod de preparare

Se fierbe carmea de miel in apa multa deoarece vom pastra supa.Carnea se firbe pana se dezoseaza cu usurinta.In supa ramasa se adauga iaurtul si se omogenizeaza bine.Separat se fierbe orezul , de preferat in aburi , daca nu , merge si clasic , se scurge bine de apa si se adauga mugurii de pin dupa care se scoate pe un platou .Mirodeniile se adauga atat in apa in care fierbe orezul cat si in cea care fierbe carnea .Se orneaza cu carne platoul de orez. Se serveste in boluri peste care se adauga amestecul de supa cu iaurt . Ca garnitura se poate folosi pasta de ardei iute , cate o ligurita pusa pe o pelicula de ulei de masline in farfurioare mici , ca de la setul de cafea.Atentie pentru gurmanzi , trebuie sa stiti cand sa va opriti ! Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise