Se pune uleiul de masline in tigaie la incalzit, se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul taiat, se lasa putin sa se rumeneasca, adaugam rosiile date pe razatoare in prealabil, se adauga piperul negru, chilli, patrunjelul, sarea, vinul si se lasa la foc mic sa fiarba circa 3-4 minute. Deoparte avem midiile spalate bine pe care le adaugam in tigaie. Se amesteca, se lasa sa fiarba pina ce midiile se deschid, circa 7-8 minute.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii